YOURBUSINESS.HU - A te üzleted
Regisztráció / belépés

Bejelentkezés
Regisztráció
Ideje belevágnod életed üzletébe!
Mielőtt más teszi meg helyetted!
Van, hogy elgondolkozol mennyi minden mást csinálhatnál még a jelenlegi munkád mellett, vagy akár helyett. Mi ugyanígy érzünk. Ez motivált minket arra,
hogy létrehozzuk a yourbusiness.hu oldalt, ahol az álmodó ötletgazdák végre megfelelő márkanevet, domaint választhatnak rég kitalált üzletüknek.
Mindezt kedvező áron elérhető bérleti konstrukcióban.

Domainbérlet? Mi ez?

Mi a yourbusiness.hu?
A yourbusiness.hu Magyarország első domain bérléssel foglalkozó startup üzlete.
A domain kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy ne csak céljaiban, de nevében is szintén egy könnyen megjegyezhető online márkanév jöjjön létre, amely egyértelműen kifejezi célját: velünk saját ötleteid valósulhatnak meg, saját üzletet építhetsz.
Célunk, hogy az általunk annyira kedvelt életformához, ahol saját ötleteidet tudod megvalósítani és kellő odafigyeléssel abból tudod biztosítani családod megélhetését a lehető legtöbb embert hozzásegítsünk. Szeretnénk, hogy elkövetkezendő években akár 1.000 új vállalkozás jöjjön létre, vagy meglévő vállalkozásaitok gazdagodjanak új márkákkal domain neveink bérlete segítségével.
 
Mennyi domainetek van összesen?
Valamivel több, mint 1000 saját domainünk van és ez a szám folyamatosan bővül. Induláskor nagyságrendileg 400 db domain kerül betöltésre, amit később folyamatosan bővítünk, várhatóan minden nap 10 db új domain kerül be a rendszerbe. Ha értesülni szeretnél ezekről, de nem akarod minden nap átböngészni a listát iratkozz fel regisztrációkor a hírlevelünkre és mi minden nap elküldjük neked az újdonságokat!
 
Mi az a domain bérlet, ha kifizetem az összeget enyém lesz a domain?
Valamennyi domainünk igénylői mi vagyunk, és ezen nem is lehetséges változtatni. A domain tehát nem lesz a Tiéd, ahogyan ha ingatlant bérelsz sem szerzed meg a tulajdonjogát. Ugyanakkor addig használhatod, amíg szeretnéd, saját weblapot tölthetsz fel rá és megvalósíthatod ötleteidet.
 
Biztonságos tőletek domaint bérelnem?
Igen. :) Bár nekünk is rengeteg ötletünk van, több élet sem lenne elég akár csak 100 vállalkozás beindítására. ehelyett azt szeretnénk, hogy a domainjeinken Te futtasd fel saját vállalkozásodat és használd, amíg csak lehet és szeretnéd! A domaineket bérelheted rövid 1 éves intervallumra, ideális és biztonságos, ha meg szeretnéd nézni mennyire indul be az üzleted, mielőtt több éves díjat kifizetnél. Ha magabiztos vagy bérelheted akár 5 évre is! Plusz szolgáltatásunk a domain védelem, amelynek megvásárlásával a domain lejártáig bármikor kizárólag Te hosszabbíthatod meg a következő ciklusra a bérletet, így biztosan senki nem halássza el előled!
 
Kik vagytok?
Fiatal magyar vállalkozók. Az ötlet két magánszemély dr. Nagy Balázs (31) és Daróczi Gábor (29) fejében született meg. Mindketten évek óta építgetjük saját márkaneveinket. Gábor mobicom.hu márkanéven Magyarország egyik vezető üzemeltető cégét vezette évekig és domain és tárhely üzemeltetéssel foglalkozott, Balázs pedig grafinet.hu márkanéven hazánk egyik leginnovatívabb kreatív tervező és online fejlesztő cégét kormányozta. Találkoztunk, beszélgettünk sokat és bumm így lett a yourbusiness.hu, smtp.hu, maildrop.hu ....
A yourbusiness.hu -t hasonlóan többi márkanevünkhöz saját cégünk az E.N.S. Zrt. jegyzi, így a számlát innen kapod és ha bejött az élet ide várjuk a köszönő csokit és virágot is. :)
 
Hogy tudok fizetni? Biztonságos az online fizetés?
Mivel online vállalkozásról van szó, online tudod fizetni a számláidat is. Kényelmesen otthonról a karosszékből. Jelenleg a világ legnépszerűbb fizettetőjével a Paypal.hu -val dolgozunk együtt, ahol biztonságosan fizethetsz akár ha van saját Paypal fiókod, akár ha nincs, de van bankkártyád. Rövidesen hazai bankkártyás fizetéssel a CIB Bank e-Commerce szolgáltatásával bővül a fizetési eszközök köre. Offline, vagy nem azonnali fizetésre (csekk, átutalás, KP befizetés) nincs lehetőség és nem is tervezzük.
 
Kihez fordulhatok, ha bármi gondom lenne?
Teljes körű e-mailes és telefonos ügyfélszolgáltattal rendelkezünk magyar és angol nyelven. Ha bárhol elakadtál volna a nézelődésben, fizetésben írj egy e-mailt az info@yourbusiness.hu e-mail címre, vagy ha kényelmesebb hívd a +36(20)222-0011 hívószámunkat és örömmel segítünk.